Przy gorączce przedświątecznych zakupów postanowiłem swoje zrobić na znanym portalu po świętach. Zakupy jak zakupy, ale jedną z opcji przesyłki był "polecony INPOST". powiem tak, do dziś figuruje w ich systemie jako niedostarczone...
Reklamacja, cokolwiek? ZAPOMNIJCIE! Nie wiem po co ta firma bierze się za coś czego nie potrafi robić. Tak więc ODRADZAM robienie zakupów i przesyłki tą firmą.
Mam jeszcze jedną historię związaną z tą badziewiacką firmą, gdy dostarczała przesyłki sądowe. Gnoje nie dostarczyły mi dwóch powiadomień przez co przegrałem sprawę i jestem finansowo w plecy. Rekamacja? Rozmawiałem z prawnikami, nie ma szans na udowodnienie im tego. To znaczy w szczególnych przypadkach, jak mamy nagranie monitorigu 24/7, bo przy wytoczonej im sprawie nie udowodnimy że byliśmy w domu jak nawet nie mieliśmy awizo w skrzynce. Mnie minęły 4 awiza a o przegranej sprawie ze względu że się nie stawiłem dowiedziałem się po pół roku.
Nie jestem jedynym poszkodowanym, ale żyjemy w kolesiowskiej Polsce i dlatego to mnie nie dziwi, że nikt z tym nic nie zrobił. Jedyne co mogę, to ostrzec przed korzystaniem z usług tej niepoważnej firmy.
Dziś mamy 25 stycznia a przesyłki jak nie ma tak nie ma.
Na ich infolinii tak kłamia że aż uszy więdną, a to że ponaglają, a to że interweniują, a to że centrala interweniuje. I co? I nic, ani status się nie zmienia ani przesytłki nie ma. Po miesiącu mogę chyba uznać, że INPOST są to po prostu złodzieje, którzy ukradli moją przesyłkę, bo co ona tam tyle czasu robi?
Jeśli ktoś z tej szemranej badziewiackiej firmy to czyta, to proszę o odpowiedź, jaki maja problem z dostarczeniem tej przesyłki.
Wysłany: Sob Sty 28, 2017 9:35 Temat postu: Re: INPOST - ostrzegam!
Więc tak, jednak nie ukradli. Za to dostarczenie przesyłki trwało MIESIĄC
Jeśli więc komuś zależy na beznadziejnej obsłudze, biurze reklamacji które nic nie robi (od 2 tygodni złaszaliśmy brak przesyłki), i oczywiście oczekiwaniu na przesyłkę które trwa miesiąc, to mozna tą firmę polecić.
Natomiast INPOST i profesjonalne dostarczenie przesyłek nie mają ze sobą nic wspólnego. Przesyłka prawie miesiąc leżała w ich oddziale. Żenada.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Portal www.MojeOsiedle.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi
zamieszczanych przez użytkowników serwisu. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo
lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną
lub cywilną.